Duurzame Energie

Duurzame Energie

De BOC Hymera is ’s werelds eerste commercieel levensvatbare, koolstofarme, waterstof-brandstofcel. In combinatie met zonne-panelen het alternatief voor kleine benzine en diesel generatoren of grote battery-packs.

Het apparaat kan tot 175 watt piek belasting leveren, waar en wanneer u het nodig hebt.

Voor meer informatie bel Infra Licht

De HYMERA® kan gemakkelijk omgaan met de huidige hoge efficiency, lager vermogen elektrische ladingen en het biedt kostenbesparing tot 75% voor belastingen tot 150 watt.

Geleverd met gecomprimeerde waterstof van Infra Licht kan de HYMERA® een bijzonder breed scala van commerciële en industriële off-grid toepassingen ondersteunen.

Waaronder taakverlichting (voor spoorweg en tunnel onderhoudswerkzaamheden), beveiligingscamera’s, milieu bewaking en procesbesturingssystemen.

Deze flexibele generator is het alternatief voor traditionele generatoren en is voorzien van baanbrekende waterstof-brandstofcel-technologie.

Alle elektrische stroom wordt opgewekt met waterstof en zuurstof uit de lucht. De HYMERA® is uiterst milieuvriendelijk en produceert water als het enige uitstoot.

De stroom generator is zeer geluidsarm (minder dan 45 decibel op vijf meter) en daarmee vergelijkbaar met een desktop computer.

Voordelen
Kosten efficiënt
Flexibel (stroom op plekken waar het stroomnet niet toereikend is)
Stil (max 45 decibel op 5 m. afstand)
Levert stroom tot 175 watt
Werkt optimaal bij temperaturen van -10 tot +40 °c
Zero emissie!

Heeft u tijdelijk stroom nodig neem contact met ons op.